Fit Infinity

Recensies

Vanaf mei 2020 aan het sporten bij Fit Infinity. Fanatieke en enthousiaste trainers waardoor je al een lach op je gezicht krijgt nog voor dat je burpees moet doen. Veel variatie tussen kracht en conditie, de ultieme combinatie om zowel mentaal als fysiek beresterk te worden. Nothing is impossible en geloof me, dat is het!
Rianne Westerink
@Rwesterink
Sinds een jaar aan het sporten bij Fit Infinity. Elke training ga ik er weer met plezier naar toe. Alles kan op je eigen tempo en niveau en dat is wat het voor mij zo fijn maakt. Na een blessure je trainingen weer rustig oppakken? Ook dat is geen probleem, er worden andere oefeningen bedacht wanneer het even niet lukt. Meestal kan ik nog dagen van 1 training nagenieten. (Spierpijn)
Almanda de Weerdt
@Adeweerdt
Ik ben echt onwijs blij dat ik nu sport bij Fit Infinity. Dacht altijd dat ik het niet zou kunnen, maar ik ervaar nu hoe goed het voor mijn lichaam is. Mijn conditie word beter en mijn lichaam word sterker. Ik zou echt iedereen aanraden om een proefles te nemen!
Jacqueline Hop
@Jhop
Sinds oktober lid en alleen maar vol lof! Mijn conditie is van tempo slak geupgraded naar fijn meedoen. De toppers van trainers weten er elke les weer alles uit te halen waar een goede balans is tussen kracht en conditie. Kortom, nooit saai, altijd feest!
Carolien Jansen
@Cjansen
Een aantal maanden geleden begonnen bij Fit Infinity. Ik wilde de lol in het sporten weer vinden in plaats van de lat veel te hoog te leggen. De bondige trainingen in de buitenlucht zijn voor mij een uitlaatklep. Ik laad mezelf op een manier op waar je ook nog eens fit van wordt. Top trainers met een persoonlijke benadering en een hele fijne sfeer in groepsvorm.
Karina Krijgsman
@Kkrijgsman
Sporten bij Fit Infinity is gewoon leuk met top trainers! Het is vaak hard trainen, maar iedereen kan het op zijn eigen niveau doen. Omdat je met de groep sport is er ook vaak hele veel lol. Ik ga er elke keer weer met plezier naar toe.
Irene van de Bunte
@Ivdbunte
Winkelwagen
Fit Infinity