Fit Infinity

Personal Training Harderwijk

Wil jij fitter, strakker of sterker worden of juist herstellen van een blessure? Dan is Personal Training in Harderwijk bij Fit Infinity de juiste keuze. De vraag naar onze personal training wordt steeds groter en dat snappen wij wel! Een stok achter de deur, een afspraak in de agenda en een personal trainer die op jou wacht. Dat zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen en dat jij deze keer wel volhoudt! Wij zorgen ervoor dat jouw doelen wel behaald worden! Ga jij de uitdaging aan? Wat is personal training?

Met Personal Training, krijg jij een op-maat-gemaakte training welke precies aansluit bij jouw doelen en jouw capaciteiten. Onze personal trainingen bestaan uit een combinatie van kracht en conditie. Ook kunnen wij zelfs een bokstraining eraan toevoegen, zodat de focus komt te liggen op conditie en snelheid. Dit is volledig afhankelijk van jouw doelen. 

 

Omdat onze trainers gespecialiseerd zijn in het aanbieden van op-maat-gemaakte trainingen, kun je er vanuit gaan dat jij een heerlijke workout voorgeschoteld krijgt. Of je nu wilt herstellen van een knieblessure, wat fitter wilt worden of wat breder wilt worden? Alles is mogelijk. Samen met ons gaan wij kijken wat je doelstelling is en wat je nulpunt (basislijn) is. Zo kunnen we goed bekijken hoe hoog de intensiteit van de personal training moet zijn. Een op-maat-gemaakte training, speciaal voor jou.Waarom kiezen voor Personal Training bij Fit Infinity?

Wij horen vaak dat mensen de motivatie niet hebben om 2 keer in de week in een krachthonk of sportschool te staan. Als je kiest voor personal training, heb je een afspraak in je agenda staan. Een afspraak met ons! Iemand die op je wacht en je achter de broek aan zit als je er niet bent. En dat werkt! Vrijwel iedereen die personal training in Harderwijk afneemt, komt opdagen en samen behalen wij mooie resultaten! Ook merken wij dat je met persoonlijke trainingsschema’s en 1-op-1 training, sneller resultaat behaald. Wij houden je continu in de gaten en zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt.Je kunt er ook voor kiezen om een personal training, met een vriend of vriendin af te nemen. Je hebt dan nog wel de persoonlijke aandacht, maar je ‘deelt’ de training. Hierdoor kun je ook het uiterste in elkaar naar boven halen! Want no-way dat die vriend of vriendin fitter dan jou gaat zijn! Je mag ook een keer testen bij Zumba of onze Bootcamp! Vraag vrijblijvend meer informatie aan, kom een keer langs of vraag een gratis proeftraining aan! We hopen je snel te zien bij Fit Infinity Harderwijk! 

 

45 min binnen personal training

Voldoende kracht apparatuur aanwezig

1-1 of 1-2 training.

Geen verplichte vaste dagen of tijdstippen.

Vraag naar de mogelijkheden.

Sandra van Bijsteren

Traint 3x in de week. Waarbij ze kracht, conditie en bokstraining en afwisselt

Marloes van Bentum

Traint elke week. Wisselt kracht en conditie training om de week af met een flink potje boksen op de pads. Word iedere week aanzienlijk sterker, fitter en sneller.

Natasja van de Beeten

Volgt inmiddels 3 personal trainingen in de week. Heeft veel diëten en sporten geprobeerd maar heeft nu iets gevonden wat ze leuk vind en wat daarom ook makkelijk vol te houden is.

Heb jij een vraag of wil jij een intake plannen om samen te kijken wat er mogelijk is op het gebied van voeding en trainen? Stuur gerust een whats-appje, bel of vul het contact formulier in.

Winkelwagen
Fit Infinity