Fit Infinity

Bootcamp Harderwijk

Bootcamp is een enorm populaire sport welke een positieve invloed heeft op spieren, hart, bloedvaten en je gezondheid! Tijdens bootcamp volg je een intensieve cardio en kracht- workout, met als doel fitter, strakker of gezonder te worden. Samen gaan wij jou fitter maken en zorgen voor meer doorzettingsvermogen, vertrouwen, conditie en weerbaarheid! Met onze bootcamp trainingen in Harderwijk, ga jij je grenzen verleggen! Waarom Bootcamp in Harderwijk?

Bootcamp trainingen zijn vooral hartstikke leuk! Samen met een groep enthousiaste sporters duiken wij de buitenwereld in. We maken gebruik van de natuur, de obstakels die we buiten tegenkomen en alle mogelijkheden die er zijn. Heerlijk in de buitenlucht! Onze Harderwijkse Bootcamp trainingen zijn een variatie tussen HIIT trainingen, conditietrainingen, intervaltrainingen, hardlooptrainingen en krachttrainingen. Er wordt geen enkele spier over geslagen. Tijdens de bootcamp sport je altijd in een groep, hierdoor haal je het meeste uit jezelf. Samen sport je voor het ultieme resultaat, een fitter en gezonder lichaam! Wil je liever een privé training of een zumba-lesje? Dat is ook mogelijk bij Fit Infinity! Een keer meedoen met Bootcamp training in Harderwijk?

Wil je een keertje meedoen met onze Bootcamp trainingen in Harderwijk, Ermelo of Nunspeet, stuur dat een berichtje via onze website of via Facebook! Je mag altijd een gratis proeflesje meedoen, om te kijken of onze bootcamp trainingen geschikt zijn voor jou! We weten zeker dat jij verkocht bent na het meedoen van onze les. Niet alleen omdat we je fitter maken, ook omdat het gewoon heel gezellig is, om samen in de buitenlucht te sporten. Neem je vader, moeder, vriend of vriendin mee en komen samen een Bootcamp training doen bij Fit Infinity in Harderwijk!

Meet your bootcamp trainers.

Jose

In mei 2020 gestart met Fit Infinity. Ik heb zelf een enorme liefde voor sport en kan daarom ook niet wachten om die enthousiasme over te brengen op de bootcampers die bij Fit Infinity komen trainen. Hele grote kans dat jullie mij vaak zullen treffen, als trainer, als coach en om jullie kei hard te motiveren.

Martien

Volgt al trouw 3 jaar lang bootcamp trainingen, week in week uit. Hij is zo fanatiek geworden dat hij het zelfs zag zitten om voor de groep te staan en zijn enthousiasme met jullie te delen. Gemotiveerd en vol humor geeft hij elke maandag avond in Ermelo bootcamp training.

Wilma

Is elke woensdagavond te vinden in Nunspeet. Geeft gevarieerde en uitdagende trainingen. Weet iedereen te motiveren maar laat je hard werken. 1 ding is zeker, na haar training voel jij je moe maar voldaan.

Winkelwagen
Fit Infinity